laupäev, 11. aprill 2015


1. Kontrolli passi kehtivusaega! Kui sa juhtud liiga hilja avastama, et pass/ ID-kaart on kehtivuse kaotanud, võib uue tegemine väga kalliks maksma minna.


2. Vaata ilmateadet! Kujutle, et oled minemas Itaaliasse. Pakid oma kõige kaunimad bikiinid ja rannariided. Lõpuks kui kohale jõuad puhub külm tuul ja ilm on pilvine. Mis sa nüüd peale võtad? Kindlasti tšekka enne reisi ilmateadet, et sa teaksid, mis varustus kaasa pakkida.


3. Enne reisi käi tualetis ära! Ma usun, et me kõik oleme reisi ajal kannatanud ja oodanud muudkui millal me kohale jõuame, et lõpuks WCsse pääseda. Kuid tead mis? Nii venib sõit väga pikale, sest sa ei suuda seda nautida.

4. Võta kaasa meelelahutust! Paki kotti kas kõrvaklapid, raamat(ud), nutividinad või miks mitte ka kaardid, et sõbraga kaardivõitlust pidades teekonda kiiremalt veeta. 

5. Laadijad! Praegusel nutiajastul oleks see surm, kui maha jääksid laadijad. Kindlasti kontrolli, et sinu nutividinatele vastaks ka sama arv laadijaid. Pista need eraldi kotikesse, et koos teiste asjadega kotist välja ei tõmbaks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar