laupäev, 11. aprill 2015

Elerini pikale veninud seiklus Pariisis



"Käisin perega ja peresõpradega, kel on minu vanune tütar, kaks suve tagasi Prantsusmaal. Päeval käisime koos Pariisi avastamas, sõprade pereisa on prantuse keele õpetaja ja tundis seega linna väga hästi.

Õhtul tuli plaan teha midagi lahedat ehk minna kinno. Läksime linna, kuid ei leidnud kino üles. Seega otsustasime õhtu lõpetada veel väikese Pariisi tuuriga.

Järgmine päev tegime uue katse kinno minna, kuid jälle ei läinud see läbi, sest kinos oli jahutusseade katki ja seansid jäeti ära. Mõtlesime välja uue plaani. Läksime ostsime poest arbuusi ja otsisime ühe tühja areeni ja istusime sinna.

Väljakul olid päris kuumad kutid, kes mängisid pentanki ja tegime oma vahel nalja, et mõtle kui nad kutsuksid meid mängima. Kuid täpselt nii läkski, poisid kutsusid meid mängima. Lõpetasime nendega baaris, aga alaealised nagu me oleme ja alkoholi ei tarbinud poiste pakutud õlust vingerdasime viisakalt kõrvale.

Samal ajal isad helistasid, uurisid, kus me oleme. Mõtlesime välja loo, et eksisime kesklinnas ära, sest tegelikult pidime juba ammu kodus olema.

post signatureKui me lõpuks hakkasime minema, tõime vabanduseks, et istusime vastassuunalisele metroole. Karma oli see, et täpselt seda me tegimegi ja jõudsime eriti hilja koju. Peapesu oli muidugi päris pirakas."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar